Geen flash plugin? Download hem hier.

 

Poster afdrukken

Bij de poster specialist laat je heel voordelig, zeg maar gerust goedkoop, je poster afdrukken. Elk gewenst formaat is mogelijk, ook deurposter formaat. Een poster bestellen en poster printen werkt ook heel eenvoudig. Je kunt kiezen uit een van de voorbeelden die beschikbaar staan op de website of je upload zelf een mooie vakantiefoto of foto van je kind om het op poster af te drukken. Geen eenmalige kosten of andere verborgen kosten worden in rekening gebracht waardoor het voor iedereen mogelijk wordt om slechts vanaf één stuk tegen een betaalbare prijs zijn of haar eigen poster te ontwerpen. Wij printen standaard op fotopapier in een hoge resolutie voor een haarscherp resultaat maar kunnen ook poster afdrukken op canvas, een canvas poster dus. Wil je je poster afdrukken op canvas neem dan even contact op met onze helpdesk.

Foto op poster

Vaak worden foto's op posters afgedrukt. Hoe groter het formaat van je poster, hoe beter de kwaliteit van je foto moet zijn.
Om het je makkelijk te maken zie je direct na het uploaden van je foto de te verwachten kwaliteit. Bij ons kun je ook canvasdoeken poster bestellen. De poster specialist is onderdeel van Digitransfer Nederland. Wij hebben een uitgebreid assortiment waaronder textiel, relatiegeschenken en werkkleding. Wil je meer weten over onze mogelijkheden? Neem geheel vrijblijvend contact op met ons. Onze werknemers kunnen je uitstekend uitleggen wat precies de mogelijkheden zijn.

 


ACTIE VAN DE MAAND!
poster met
uw eigen afbeelding vanaf 10.- euro
Je eigen poster maken en hem door ons laten drukken vanaf 1 stuk. Hoge resolutie print voor een haarscherp resultaat.
Je allermooiste foto op een canvadoek opgespannen op een echt spieraam is dit een echt kunstwerk voor aan je muur.