Geen flash plugin? Download hem hier.

 

Poster bestellen.

Bestel nu snel en eenvoudig je eigen poster want een poster bestellen doe je bij de poster specialist.
Onze ontwerpmodules begeleiden je in enkele eenvoudige en gebruiksvriendelijke stappen door het ontwerp en bestelproces waardoor het erg makkelijk wordt en overzichtelijk blijft om je eigen poster te maken en bestellen. Heb je eenmaal besteld dan bewaren wij je bestelling online zodat je later nog eenvoudig kunt nabestellen. De poster afdrukken gebeurt op hoogwaardig fotopapier in een maximale resolutie voor een verbluffend haarscherp resultaat. We hebben voorbeelden van posters die je zo kunt bestellen en je kunt zelf een ontwerp maken in het formaat dat je zelf wilt. Kijk eens rustig rond op onze website en ontdek zelf hoe makkelijk en leuk het is om je eigen poster te ontwerpen en bestellen. Daarnaast kun je ook een canvas poster bestellen, erg leuk om weg te geven of om zelf te krijgen.

Reclame poster

Vaak wordt bij reclame posters gedacht aan te grote oplagen en hoge kosten, maar dat is vanaf nu verleden tijd omdat je hier al een poster kunt bestellen vanaf één stuk zonder dat daarvoor eenmalige kosten in rekening worden gebracht.
Met name voor kleine en middelgrote bedrijven is dit zeer interessant om te weten. Heb je als bedrijf een foto poster nodig dan is de poster specialist het juiste adres. Wij hebben al met meerdere partijen een goede samenwerking gehad en denken daarom ook graag mee over mogelijke acties. Een poster bestellen die helemaal naar je zin is, is nog nooit zo makkelijk geweest!
 


ACTIE VAN DE MAAND!
poster met
uw eigen afbeelding vanaf 10.- euro
Je eigen poster maken en hem door ons laten drukken vanaf 1 stuk. Hoge resolutie print voor een haarscherp resultaat.
Je allermooiste foto op een canvadoek opgespannen op een echt spieraam is dit een echt kunstwerk voor aan je muur.