Een poster maken met een eigen foto en tekst

Je kunt natuurlijk gewoon een standaard poster of schilderij ophangen, maar wil je niet liever een poster maken van een foto die je zelf hebt gemaakt? Als je dacht dat posters maken duur en ingewikkeld zou zijn, kijk dan eens rond op onze website. Het proces van een eigen poster maken doorloop je in een paar stappen, je kunt hierbij gemakkelijk een of meerdere posters laten maken met een eigen uniek ontwerp. Veel mensen hebben hun foto’s alleen nog maar digitaal, maar je kunt van bijvoorbeeld vakantiefoto’s, familiefoto’s of natuurfoto’s hele mooie posters maken en bestellen. Bijna niemand kijkt ook later nog eens naar digitale foto’s, behalve als ze fotoboekjes of posters laten maken. Het enige wat je bij een poster maken online hoeft te doen is de foto te uploaden, en er als je dat wilt tekst aan toevoegen. Posters maken op een goedkope manier een huis of bepaalde ruimte echt persoonlijk. Met een eigen poster maken zorg je echt dat je iets unieks aan de muur hebt hangen.

Posters maken in diverse afmetingen

Een poster maken is mogelijk in diverse afmetingen. Wil je zeer grote posters maken, dan kun je een a0 poster printen die 84 x 112 centimeter is. Vind je dat te groot dan kun je ook een iets kleinere eigen poster maken, een a1 poster printen wij op een vel van 60 bij 84 centimeter. Voor een dergelijk grote poster maken is wel een afbeelding van zeer hoge resolutie nodig om een scherpe afdruk te krijgen. Natuurlijk kun je ook nog veel kleinere posters laten maken, het kleinste formaat dat wij aanbieden is a4 formaat.

 

*Update per 1-1-2016: vanaf vandaag worden er geen posters meer via poster-specialist.nl verkocht. Hiervoor wijzen wij u graag door naar betrouwbare partners welke hierboven zijn weergegeven.